Mote

BLUE, en særegen butikk i Juan les Pins

27. februar 2017

Cirka 25 minutters kjøretur fra Nice flyplass, ligger den yrende lille byen Juan les Pins helt nede ved middelhavets strand med Antibes som nærmeste nabo. I motsetning til gamle Antibes, er Juan les Pins en mer «nybygget» by med Cap d`Antibes som «stikker ut» i havet og som skiller de to byene. I Juan les Pins er de fleste av butikkene kun åpne i sommerhalvåret, men til gjengjeld holder de åpent 7 dager i uken og til langt ut på kvelden. 

Den lille butikken BLUE, som ligger i 27, avenue Marechal Joffre, i Juan les Pins, åpner hver vår i april og holder på helt frem til slutten av september.  Butikken ligger like ved strandpromenaden så det er lett å ta en tur innom der etter en dag i solen.

Hos Blue har de sommerkjoler og topper og accessoirer i typisk hippie/bohem stil.  Jeg møtte Geraldine som eier og driver Blue for 15 år siden. Siden da startet vårt vennskap.

Blue er et eget klesmerke der Geraldine og hennes partner har designet det meste av klærne, og som derfor har fått sin egen karakter.  

Da jeg startet min egen forretning i Oslo, var det naturlig for meg å ha flere av modellene fra Blue der. 

Under følger noen foto inne fra butikken i Juan les Pins, og noen foto av forskjellige modeller fra Blue gjennom de siste årene frem til i dag.

Noen av disse modellene er tilgjengelig hos Pipaluk Løve i Eilert Sundtsgate 18, men ikke alle dessverre.  Det skyldes at de er utsolgt også fra lageret i Frankrike.  Jeg gleder meg til de nye varene for denne vår og sommersesongen er på plass i butikken om ikke så lenge. 

 

 

 

Hilsen Pipaluk

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen et svar