Maleri

Atelieret er oppe og står.

20. januar 2017

   

OPIO, 20. januar 2017

Nå har vi vært her en god uke, og gjort klart huset for flyttelasset som skulle komme. Vasket alle rom og trålet markeder og brukthandlere for få finne møbler og småting til huset.  Det har vært ganske kjølig siste dagene, kuldegrader om natten og det er ikke vanlig i Provence på denne tiden.  Solen har likevel varmet på dagen, 9 – 10 grader. 

Torsdag kom endelig flyttelasset! Esker er båret inn og åpnet.  I atelieret har maling og pensler fått sin plass, og jeg gleder meg til å ta dem i bruk! Omgivelsene, naturen, atmosfæren er allerede inspirerende. 

  

Vi har gjort mange gode funn hos brukthandlerne, og jeg har tatt flere foto som jeg skal vise etterhvert som alt har fått sin plass i huset.

 

Her ser dere noen malerier som jeg arbeider med, og plassen utenfor atelieret. Ser frem til å male og finne roen her.

Hilsen Pipaluk

 

 

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen et svar