Marked Reise

Brocante i Antibes

15. januar 2017

På søk etter spisebord og noen utemøbler, reiste jeg til en brocante (brukthandel) i utkanten av Antibes. Der fantes virkelig alt mellom himmel og jord til både hus og have, og veldig morsomt for oss som er vant til loppemarkeder og brukthandlere i Norge. Mange flotte garderobeskap, stoler, bord, skrivebord, toalettbord, krystall-lamper, småmøbler, servicer, krukker, glass, fant jeg der og prisene var overkommelige.

I tillegg var det en liten avdeling med secondhand/vintage klær. Jeg kom over en gammel kjole fra Afganistan. Den kunne jeg ikke gå forbi.  Stoffene, farvene, mønstrene, så vakre! Det spilte ingen rolle om kjolen passet eller ei, ei heller om det var et hull her og der.  Kjolen var et lite kunstverk i seg selv. Den kjøpte jeg, og den skal få henge som et maleri på veggen!

 

 

Utemøblene som jeg kjøpte, er vel plassert i haven.  Jeg fant også to lysekroner som ble med hjem.  De er nå vasket og pusset og er klare for sitt nye hjem. Så glad og takknemlig for denne dagen!

Hilsen Pipaluk

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen et svar